LEDIGA JOBB

Cybersäkerhetskonsult sökes!

karriär

Tre anledningar till att jobba på IT-Säkerhetsbolaget

Vi är ett bolag som arbetar enligt principen Digital First som hjälper bolag att skapa en hållbar digitalisering. Vilket innebär att du som medarbetare kan bo och arbeta vart som helst i hela Sverige. Oavsett din arbetsplats är du alltid välkommen att arbeta hur mycket du vill på vårt huvudkontor i Sundsvall. Vi erbjuder en flexibel arbetssituation och ger dig ett stort utrymme att växa i din yrkesroll oavsett om du är senior eller junior i ditt yrke. Vi föredrar teamleveranser där det så är möjligt. 

Vi värnar individens fri och rättigheter och ser rätten till privatliv som en fundamental del i vårt demokratiska samhälle. Detta genomsyrar vilka vi är och allt vi skapar i bolaget. 

Digital First

Utifrån kundernas krav är digitalt arbete vårt förstahandsval. Vi föddes digitala och har byggt hela vår organisation utifrån ett digtalt förhållningssätt. Vi tar det bästa från digitaliseringens möjligheter med beaktande av integritetsfrågorna och fördelarna med det personliga mötet när vi träffas fysiskt.  

Personlig integritet

Vi ser den personliga integriteten som en hörnpelare i digitaliseringen av vårt samhälle. Personuppgifter är den nya oljan där konsumenter, medborgare och kunder kan drabbas hårt om deras privatliv exponeras för obehöriga. Som bolag ser vi att du alltid vinner i längden på att värna om individens fri- och rättigheter

Innovation i Centrum 

Vi är ständigt nyfikna på hur vi tar tillvara på nya affärsmöjligheter inom hållbar digitalisering. Vi har en lång historia med att vara tidigt ute med innovativa ideér och utveckla möjligheter. Vår innovationskraft leder oss till att bli en av de mest framgångrika bolagen i branchen

Vill du komma i kontakt med oss?

Tveka inte att höra av dig om du har frågor och funderingar om aktuella tjänster på IT-Säkerhetsbolaget eller vill skicka in en arbetsansökan.